Yritys

AKI HIETALA Tmi on yritys, joka on rekisteröity kaupparekisteriin 2.10.2019. Yrityksen yhtiömuoto on yksityinen elinkeinonharjoittaja ja kotipaikka on Pieksämäki.

Yrityksen toimialat: Esittävät taiteet, ohjelmapalvelut, ohjelmamyynti, musiikki- ja äänentoistopalvelut, laulunopetus, kirjallinen ja taiteellinen luominen, kirjojen ja äänitteiden valmistaminen/kustannustoiminta, kirja- ja levymyynti, soitinkauppa, soittimien myynti ja vuokraustoiminta, muu laillinen liiketoiminta.

LAULUESIINTYMISET

Aki Hietala tekee erilaisia keikkoja yksityistilaisuuksista isoihin yleisötapahtumiin. Myös yksityisjuhlissa mahdollisuuksien mukaan. Siunaustilaisuudet, häät, perhejuhlat ja syntymäpäivät ovat kuuluneet Akin ohjelmiin jo yli 25 vuotta. Kokoonpanot vaihtelevat yhdestä kuuteen henkilöön ja ohjelmat räätälöidään usein etenkin juhlatilanteisiin tapauskohtaisesti. Tanssi – ja iskelmämusiikkikeikkoja sekä mahdollisia konserttikokonaisuuksia voi kysyä suoraan. Voit kysyä tarjouksen esiintymisestä sivuston oikeassa yläkulmassa olevasta ”Kysy tarjous”-linkistä. Vapaamuotoisen tarjouspyynnön voit esittää puhelimitse 040-7274778 (virka-aikana tekstiviestillä) tai sähköpostilla laulajaki@gmail.com.

SOITINVUOKRAUS

Käytettyjen soittimien vuokrausta lähinnä Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Keski-Suomen alueella. Laadukkaat akustiset rumpusetit, sähkörummut, akustiset pianot, digipianot, pianoharmonikat, näppäinharmonikka, digiharmonikka sekä muut bändisoittimet vuokrausvalikoimassa. Myös joitakin puhaltimia. Hinnat 6 kuukauden aloitusjaksossa alkaen 30€/kk (sis. ALV.) 6 kuukauden kokeilujaksolla on helppo nähdä, voisiko joku soitin olla kipinä uuden harrastuksen alkuun. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla laulajaki@gmail.com. Jos valikoimassa ei ole sellaista soitinta, jonka haluaisit vuokrata, niin kerro – voidaan selvitellä olisiko asia järjesteltävissä.

Y-tunnus 3090691-1
Puhelin 040-7274778